Cryptocurrency wisselen

Op deze pagina is het mogelijk om, in samenwerking met onze partner Changelly, cryptocoins om te wisselen voor andere valuta. Er zijn honderden verschillende cryptovaluta op de markt, maar waar het eenvoudig is om bijvoorbeeld Bitcoin met iDeal te kopen, geldt dat niet voor altcoins zoals Zcash, Ripple en PIVX.

Bovendien is altcoins kopen met euros doorgaans een stuk duurder dan het ruilen / wisselen van deze cryptocurrencies voor andere cryptovaluta, zoals Bitcoin. We maken het graag makkelijk en voordelig voor je, vandaar dat u via Cryptotarief jouw cryptogeld kunt wisselen bij Changelly.

Een aantal voorbeelden van wat je kunt wisselen:

Ethereum Classic (ETC) kopen met Bitcoin (BTC)
Dash (DASH) kopen met Monero (XMR)
Litecoin (LTC) kopen met Dollars (via creditcard)
Verge (XVG) kopen met Neo (NEO)
Golem (GNT) kopen met Gulden (NLG)

Via deze tool kan je alle populaire altcoins kopen met euro’s of deze ruilen voor andere altcoins. Je plaatst de bestelling over een versleutelde, beveiligde verbinding. Cryptotarief en Changelly garanderen u de meest gunstige wisselkoers: in tegenstelling tot veel online exchanges betaal je bij ons altijd het officiele tarief. Je betaalt alleen een percentage van 0,5% voor het ruilen van ryptocurrencies.

De cryptocurrency converter staat standaard ingesteld op het kopen van Ethereum (ETH) met Bitcoin (BTC), maar je kunt door op de valuta te klikken zelf een cryptocurrency selecteren.