Waar kan je nieuwe altcoins terugvinden?

doorredactie

Waar kan je nieuwe altcoins terugvinden?

De opkomst van de Bitcoin, en Altcoins uiteraard, is niet onopgemerkt gebleven. Het aantal investeerders is in de afgelopen jaren ongelooflijk gegroeid. Dat is enerzijds te danken aan de publiciteit, maar het heeft ook nog een andere (simpele) verklaring.

In de loop der jaren zijn er simpelweg zéér veel verschillende Altcoins op de markt gebracht. Dat betekent dat een koper ook meer keuze heeft en daardoor neemt het totale volume uiteindelijk toe. Maar, waar kan je nieuwe Altcoins terugvinden? Het kan namelijk prijstechnisch erg lonend zijn om een Altcoin te kopen vlák na de introductie.

Om de nieuwe Altcoins terug te vinden, zal je enkele webpagina’s in de gaten moeten houden. Wij hebben deze drie webpagina’s voor jou op een rijtje gezet.

Coinmarketcap
Deze website wordt door menig investeerder gebruikt. Op deze website is zéér veel informatie over de verschillende coins te vinden, waaronder de crypto koersen, de total market cap, het volume in de afgelopen 24 uur en de verschillende aankoop-mogelijkheden.

Maar, Coinmarketcap heeft ook nog een andere interessante pagina; de Recently Added pagina. Op deze pagina worden de allernieuwste Altcoins geplaatst. Hou deze pagina dus zeker in de gaten!

BitcoinTalk forum
Het BitcoinTalk forum is één van de grootste Engelstalige fora op het internet. Dit forum heeft bekendheid verworven door de bekendmaking van Vitalik Buterin. Buterin is het brein achter Ethereum en Ether. Op dit forum heeft Butering destijds de Etheureum technologie aangekondigd.

Dit forum heeft een hoop bezoekers en daardoor kan je hier ook veel nieuwe Altcoins terugvinden.

Bitcoin Garden Forum
Een ander interessant en populair forum is het Bitcoin Garden Forum. De naam doet het niet vermoeden, maar op dit forum wordt over allerlei soorten Altcoins gesproken. Nee, dus niet alleen over Bitcoin.

Op dit forum worden veel nieuwe altcoins aangekondigd, voornamelijk in het subforum Coin Home.

Als je bovenstaande webpagina’s in de gaten houdt, kan je achter de allernieuwste altcoins komen. Als je er op tijd bij bent, kan je wellicht een zeer profijtrijke trade maken. Succes!

Over de auteur

redactie administrator

Geef een reactie